Logga in Varukorg
Menu

Säkerhet

Säkra sidor

Vårt sätt att samla in information är i enlighet med Datainspektionens (PuL, Personuppgiftslagens) föreskrifter. Alla sidor där du som kund lämnar personliga uppgifter vid köp är så kallade säkra sidor (krypterad överföring). En krypterad internettrafik samt Secure Socket Layer (SSL) teknik används och följs för att säkerställa att dina personuppgifter skyddas effektivt i samband med köp. Kreditkortsinformation hanteras endast av finansiell institution i en säker krypterad förbindelse. All personlig information rörande betalning förstörs i direkt anslutning till att köpet är fullföljt. De flesta webbläsare använder symboler för att visa om du befinner dig på en säker eller en osäker webbsida.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Klarna för inlösen av kortbetalningar. Överföring av kortuppgifter är krypterade.

OBS! Kazo Tableware lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av Klarna.

Personuppgifter

Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig, såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer. Detta samtycke ger du vid ditt köp. Kazo Tableware är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som Du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas så att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig samt för att upprätthålla kundrelationen och för marknadsföringsändamål av Kazo Tableware.

Du har alltid rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig hos oss och begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.